Categorieën
xenical kopen

Xenical kopen zonder recept

Voordat u dit afslankmiddel gebruikt.
Je moet Xenical niet gebruiken als u allergisch bent voor orlistat, of als u:

galblaasproblemen;
chronisch malabsorptiesyndroom (een onvermogen om voedsel en voedingsstoffen naar behoren te absorberen); of
als u zwanger bent.

Xenical kopen is makkelijk en online bestellen nog makkelijker, maar wees dus wel helder of je het mag gebruiken.

Om ervoor te zorgen Xenical veilig is voor u, vertel uw arts als u één van de volgende ziektes hebt:

leverziekte;
nierziekte;
een geschiedenis van galstenen of nierstenen;
traag werkende schildklier;
een geschiedenis van pancreatitis;
type 1 of type 2 diabetes;
een eetstoornis (anorexia of boulimia); of,
Als u een andere gewichtsverlies medicijnen (recept of over-the-counter) neemt.
Niet gebruiken Xenical als u zwanger bent. Gewichtsverlies wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, zelfs als je overgewicht of obesitas zijn. Stop de inname van Xenical en vertel uw arts meteen als u zwanger wordt.

Inname van orlistat kan het moeilijker maken voor je lichaam om bepaalde vitaminen te absorberen. Deze vitamines zijn belangrijk als je borstvoeding geeft. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Hoe moet ik Xenical innemen?

Neem Xenical precies zoals aangegeven op het etiket, of zoals voorgeschreven door uw arts. Niet gebruiken in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Deel nooit Xenical met een andere persoon, in het bijzonder iemand die een geschiedenis van eetstoornis heeft. Bewaar de medicatie op een plaats waar anderen niet aan het kan krijgen.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met de patiënt instructies voor veilig en effectief gebruik. Volg deze aanwijzingen aandachtig door. Vraag uw arts of apotheker als u vragen hebt.

Xenical is meestal 3 keer per dag genomen met elke hoofdmaaltijd dat wat vet (niet meer dan 30% van de calorieën voor die maaltijd) bevat. U mag het geneesmiddel in te nemen, hetzij met uw maaltijd of tot 1 uur na het eten.

Als u een maaltijd overslaat of u een maaltijd die geen vet bevat eet, sla uw Xenical dosis voor die maaltijd.

Het vetgehalte van uw dagelijkse voeding mag niet groter zijn dan 30% van uw totale dagelijkse calorie-inname. Bijvoorbeeld, als je eet 1200 calorieën per dag, maximaal 360 van deze calorieën moet worden in de vorm van vet.

Lees het etiket van alle voedingsmiddelen die u verbruikt, met speciale aandacht voor het aantal porties per container. Uw arts, voeding counselor, of diëtist kan u helpen een gezond eten plan te ontwikkelen.

Xenical is slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook voeding, lichaamsbeweging en gewicht onder controle. Uw dagelijkse inname van vet, eiwit en koolhydraten moeten worden gelijkmatig verdeeld over al uw dagelijkse maaltijden. Volg uw dieet, medicatie en oefeningen zeer nauw.

Xenical kan maken het moeilijker voor je lichaam om in vet oplosbare vitaminen, zoals vitamine A, D, E en K. absorberen Uw arts kan raden u aan vitamines en mineralen supplementen te nemen tijdens het gebruik van Xenical. Volg de instructies van uw arts over het type van multi-vitamine of mineraal supplement te gebruiken.

Neem uw vitamine of aan te vullen voor het slapen gaan, of ten minste 2 uur voor of na Xenical nemen.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Houd de fles goed gesloten. Gooi een Xenical na de vervaldatum op het geneesmiddel label is verstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *