Categorieën
xenical kopen

Xenical afslankmiddel

xenical afslankmiddel

Orlistat of Xenical blokkeert een deel van het vet dat je eet, het weerhoudt het vet om geabsorbeerd te worden door je lichaam. Xenical wordt gebruikt in combinatie met een verminderde calorie dieet en gewicht onderhoud voor de behandeling van obesitas bij mensen met bepaalde risicofactoren (zoals diabetes, hoge bloeddruk en hoge cholesterol of triglyceriden).

Een Xenical afslankmiddel is gevaarlijk als je deze zomaar koopt op internet. Dit omdat je een te hoge dosis kan aanschaffen of een neppe medicijnen ervoor krijgt. De belangrijkste informatie over orlistat (Xenical) is dat je het niet mag gebruiken als je zwanger bent. Gewichtsverlies wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, zelfs als je overgewicht bent of obesitas hebt. Je mag dit medicijn niet drinken als je allergisch bent voor de bestanddelen ervan, als u zwanger bent, of als u galblaas problemen hebt of chronisch malabsorptie syndroom.

[su_button url=”http://www.dokteronline.com/xenical/3107″ target=”blank” style=”soft” background=”#0ee800″ color=”#000000″ size=”8″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: location-arrow”]XENICAL KOPEN ![/su_button]

Alvorens orlistat te gebruiken consulteer een arts, vooral als u je een traag werkende schildklier hebt, een geschiedenis van galstenen of pancreatitis, type 1 of type 2 diabetes, een eetstoornis, lever- of nierziekte, of als je andere gewichtsverlies medicijnen gebruikt. Xenical mag alleen worden gebruikt door de persoon voor wie het is voorgeschreven. Deel nooit Xenical met een andere persoon, in het bijzonder iemand die een geschiedenis heeft van eetstoornissen. Bewaar de medicatie op een plaats waar anderen er niet aan kunnen komen. Xenical is slechts een deel van een compleet programma van de behandeling die ook op je voeding let en lichaamsbeweging eist om je gewicht onder controle te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *